Cum scapi de moloz dupa ce ai zugravit

Cum scapi de moloz dupa ce ai zugravit

Cum scapi de moloz dupa ce ai zugravit

Cum scapi de moloz dupa ce ai zugravit? Iata informatii utile: Zugraveala este o treaba foarte anevoioasa si, in functie de numarul de camere, poate dura chiar si o luna, perioada in care locuinta ta va fi de nerecunoscut. Mizerie, var, tencuiala cazuta! Transport moloz cu utilitare de 3.5 tone si iti punem la dispozitie si personal pentru incarcarea si descarcarea sacilor. Nu ezista sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611 pentru a afla ce oferta am pregatit pentru tine.

Un lucru foarte important in procesul de zugravire este pregatirea peretilor. Este necesara foarte multa munca pentru ca totul sa iasa ca la carte. Este obligatoriu ca varul sau vopseaua sa fie indepartata de pe pereti inainte ca acestia sa fie zugraviti. In prima faza va trebui sa udam zidurile cu apa pentru ca zugraveala va fi indepartata mai usor. De obicei, se foloseste un spaclu. Va rezultat foarte mult moloz. Norocul vostru este, insa, firma noastra. Transport moloz din orice zona, de luni pana sambata, de la 8 la 20.

Dupa operatiunea de curatare, urmeaza repararea peretilor si utilizarea gletului. Iar dupa ce zidurile sint drepte si finisate, poti incepe sa aplici vopseaua lavabila. De precizat ca peretii trebuiesc amorsati inainte de a fi vopsiti. Amorsa (imbinare de aracet cu apa) se poate gasi, gata preparata, in magazinele de specialitate si va fi intinsa pe perete cu ajutorul unui trafalaet. Amorsa face ca peretele sa absoarba mai usor vopseaua lavabila.

Cum scapi de moloz dupa ce ai zugravit apartamentul

Tinem, totusi, sa precizam ca zugravitul este o treaba de profesionisti. Se recomanda angajarea unui personal calificat pentru ca actiunea sa iasa asa cum trebuie. In caz contrar, peretii ar urma sa arate dezastruos daca nu aveti cunostintele necesare in zugraveala.

Ai terminat de zugravit si nu stii ce sa faci cu molozul rezultat? Firma noastra oferii servicii de transport moloz de luni pana sambata, de la 8 la 20. Personalul de care dispunem va ridica sacii in locul tau si ii va duce direct la groapa de gunoi. Tu nu va trebui sa faci absolut nimic. Iti evacuam tot molozul din apartament, materialele de constructie, precum si toate resturile care raman in urma unei zugraveli. La stabilirea pretului de transport moloz, vom tine cont de cantitatea care a fost coborata din apartamentul tau, etajul de unde trebuie ridicat, dar si de distanta de la casa ta pana la groapa de gunoi.

Cum scapi de moloz dupa ce ai zugravit? Noi oefrim transport moloz in conditii de maxima siguranta. Liftul sau scara ta de bloc nu vor avea de suferit pentru ca personalul nostru va face curatenie dupa ce urca sacii in utilitarele de 3.5 tone de care dispunem. Nu ne intereseaza ce cantinate de moloz aveti. Indiferent ca ai 30 sau 100 de saci, firma noastra te va scapa de nedoritele sporturi provenite in urma indepartarii gresiei si faiantei sau a curatarii peretilor din apartament. Sintem gata sa iti dam o mana de ajutor indiferent ca locuiesti in Bucuresti sau in Ilfov. Tu trebuie doar sa ne suni, sa ne spui ce cantitate de moloz ai, iar noi iti vom comunica telefonic cat te costa ridicarea si transportul sacilor. Vei ramane impresionat de profesionalismul si de promptitudinea oamenilor nostri.