Cum scapi de moloz dupa indepartarea gresiei si faiantei

Cum scapi de moloz dupa indepartarea gresiei si faiantei

Cum scapi de moloz dupa indepartarea gresiei si faiantei

Bucataria ta arata deplorabil, iar gresia si faianta trebuiesc schimbate de urgenta. In urma procesului va rezulta foarte mult moloz, de care firma noastra te scapa fara nici o problema. Iti punem la dispozitie utilitare de 3.5 tone, personal pentru incarcare si descarcare, totul la un pret care te va surprinde. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611. Transport moloz din orice colt al Bucurestiului! Vom evacua sacii din locuinta ta si ii vom duce direct la groapa de gunoi.

De precizat ca indepartarea gresiei si faiantei vechi nu reprezinta, neaparat, o treaba de profesionist. O poti face si tu fara nici o problema, insa trebuie sa ai foarte multa rabdare. De obicei, gresia si faianta se indeparteaza de pe perete si podea cu ajutorul unei dalte si al unui ciocan. Manual, bineinteles! De asemenea, daca aveti la dispozitie, puteti folosi si un rotopercutor, care te va ajuta sa scapi de gresie si faianta mult mai rapid. De precizat ca gresia si faianta noua poate fi montata direct pe cea veche, daca sint de acelasi tip, insa procedura nu este recomandata. Lucrarea va iesi prost si, dupa foarte putin timp, vei fi nevoit sa faci o noua renovare. Alti bani pierduti!

Cum scapi de moloz dupa indepartarea gresiei si faiantei din apartament

De obicei, cei care isi renoveaza bucataria apeleaza la ajutorul unor specialisti. Montarea gresiei si faiantei nu este o treaba de amator. In functie de cum negociezi, muncitorul iti poate indeparta personal gresia si faianta. Te va costa putin mai mult, dar tu vei economisi energie si timp. Plus ca, pe parcursul procesului, va rezulta foarte multa mizerie si risti chiar sa te ranesti daca nu stii cum sa manuiesti un ciocan si o dalta. De asemenea, praful rezultat in urma molozului iti poate intra in ochi, situatie pe care, cu siguranta, nu ti-o doresti. De aceea cei mai multi il lasa pe profesionist sa faca toata treaba, de la indepartarea gresiei si faiantei pana la montare. Apoi, vei avea de gasit o firma specializata in transport moloz. Iar noi sintem aceea!

moloz de la gresie si faianta

moloz de la gresie si faianta

Transport moloz de la indepartare gresie si faianta cu personal calificat, care sa stranga si sa care sacii in locul tau. Avem la dispozitie mijloacele de transport necesare sau, in cazul lucrarilor mari, iti putem oferi chiar si un container. Te scapam de toata mizeria care rezulta in urma unei renovari de acest tip. Transport moloz de luni pana sambata, de la 8 la 20! Te scapam, de asemenea, de tot ceea ce doresti sa arunci. Fie ca este vorba de un corp de mobilier sau de sediul unei firme.

De precizat ca firma noastra nu ofera doar servicii de transport moloz. Ti-ai cumparat gresie si faianta, insa nu ai cu ce sa o transporti la apartament. Nici o problema! Sintem aici pentru a te ajuta. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611! Dispunem de utilitare de 3.5 tone, personal pentru incarcare si descarcare, la un pret incredibil. Iti luam luam cutiile cu gresie si faianta din locul din care le-ai cumparat si le transportam pana in locuinta ta.