Curatenie dupa incendiu, cum scap de mizeria produsa?

Curatenie dupa incendiu, cum scap de mizeria produsa

Curatenie dupa incendiu, cum scap de mizeria produsa

In urma unui incendiu in casa,  sarcina secundara este reprezentata de aruncarea  tuturor bunurilor distruse si curatarea acelui loc. Astfel, va ramane sarcina sa cautati un raspuns pentru intrebarea ”Curatenie dupa incendiu, cum scap de mizeria produsa?”.

Un incendiu in viata unei persoane este un fapt nefericit, care poate aparea din varii motive( de la o tigara sau pur si simplu un scurt circuit). Proprietatea care ramane dupa incendiu este deteriorata de fum si funingine, precum si de apa si substantele chimice utilizate de catre pompieri. Chiar daca focul a fost localizat, fumul si funinginea pot  ajunge in toata casa.  Afectand astfel peretii, covorul, tapiseria, draperiile,  imbracamintea si alte obiecte personale. Pentru a repara si recupera anumite bunuri care au scapat incendiului, trebuie sa le acordati un tratament aparte.  Va trebui sa scoateti mirosul de fum din hainele dumneavoastra si funinginea de pe diferite suprafete. Dar totusi, cu celelalte resturi ce faceti? Nu sunteti in masura sa va apucati de curatat mizeria, nici din punct de vedere emotional si nu aveti nici timpul necesar, deoarece trebuie sa salvati bunurile ramase.

Curatenie dupa incendiu, cum scap de mizeria produsa?

Stiind ca intr-o astfel de situatie nu mai aveti cum sa stati si sa  cautati raspunsuri, transportpe.net va vine in ajutor, mereu langa dumneavoastra. Firma transportpe.net va trimite la fata locului un numar sufiecient de oameni pentru ca treaba sa fie facuta rapid si eficient. In functie de volumul ce trebuie evacuat, iti vor  pune la dispozitie 2, 3, 4 sau mai multi muncitori. Acestia vor ridica din incapere toate elementele distruse de incendiu si le vor incarca intr-o utilitara de 3.5 tone. Destinatia finala a acestora va fi groapa de gunoi.

Cand incaperea va fi debarasat de mobila veche care a ars, vor trece la serviciul propriu-zis de curatenie. Vor indeparta toata mizeria  rezultata in urma interventiei pompierilor in doar cateva zeci de minute. Spatiu va arata impecabil dupa ce vor pleca de la fata locului. Astfel raspunsul la intrebarea ”Curatenie dupa incendiu, cum scap de mizeria produsa?”, este reprezentat in mod direct de firma transportpe.net, pentru mai multe detalii, nu ezitati sa sunati.

Dupa un incendiu este bine s-ti evaluezi pagubele, cu atat mai bine daca ai avut asigurata locuinta. Decide ce mai vrei sa pastrezi, si ce arunci, si dupa apuca-te de curatat.

Foarte important este sa lasati aerul sa circule, va minimiza mirosul de fum. Pentru a scapa de funiginea de pe anumite obiecte folositi un burete chimic uscat. Acest burete este recomandat, deoarece contine un produs chimic care va inlatura funinginea. Puteti folosi si aspiratorul, punand ca accesoriu peria. Intr-un moment ca acesta, nu are rost sa va puneti intrebarea ”Curatenie dupa incendiu, cum scap de mizeria produsa?”, lasati profesionistii sa se ocupe.