Curatenie in stil romanesc, dar cum scapam de moloz

 

Curatenie in stil romanesc, dar cum scapam de moloz

Curatenie in stil romanesc, dar cum scapam de moloz

De multe ori suntem  pusi in fata faptului implinit, si anume de modernizare a unei locuinte, de demolare a unui gard de caramida sau  a unei dependinte. Avand un plan de respectat si un termen limita, nu poti sta pe ganduri. Trebuie sa gasesti solutia cat mai eficienta pentru problema ta. Curatenie in stil romanesc, dar cum scapam de moloz ?

Daca esti decis sa incepi modernizarea, noi iti venim in ajutor. Altfel, de molozul si elementele care vor ramane in urma te va scapa firma noastra. Vom interveni cu o utilitara de 3.5 tone si cu personal pentru incarcare.

Deseurile vor fi ridicate in cel mai scurt timp posibil in asa fel incat sa te poti bucura cat mai rapid de noul spatiu. Tariful se va stabili in functie de volum si poate fi negociat. Serviciul de evacuare moloz si obiecte se adreseaza persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si zonele limitrofe.Transportam moloz la sac, vrac, sau deseuri ramase in urma constructiilor (usi, geamuri, e.t.c.), sau mobila veche de care doriti sa scapati. Asiguram manipulare, ceea ce inseamna ca ne ocupam noi de totul de la incarcat pana la transportat.

Si totusi, alegem sa facem curatenie in stil romanesc, dar cum scapam de moloz ?

De cele mai multe ori, facem planuri de infrumusetare a casei sau a curtii, dar de fiecare data intervine si alte probleme de rezolvat. De exemplu: nu ne mai place cum arata garajul, il trecem pe lista de demolare. Astfel ne trezim in plin proces de curatenie in stil romanesc, dar ce facem cu molozul  ?

Nu il poti arunca aiurea pe domeniul public, astfel risti o amenda usturatoare. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi o firme de transport moloz, sa le indici locatia, si ei vor veni in ajutoru tau, cu personal calificat care poate face fata oricarei situatii. Atfel, poti face linistit curatenie in stil romanesc, simplu, fara sa-ti pui intrebarea curatenie in stil romanesc, dar cum scapam de moloz ?

Dupa contactarea firmei, acestia vor veni la locatia specificata de tine, si se vor ocupa de tot. Tu nu trebuie sa depui nici un efort. Cat despre transportul in sine, de la tn la destinatia finala, poti sta linistit.   Firma aleasa pentru  efectuarea transportului, este o firma serioasa care isi respecta clienti, iar molozul va ajunge in spatii special amenajate.

Cum iti dai seama daca molozul tau a ajuns intr-un spatiu special amenajat, in conformitate cu legea?Daca solutia pentru problema ta suntem noi, atunci nimic mai simplu . Noi va putem oferi garantia ca molozul ridicat de la dumneavoastra ajunge la groapa de gunoi. Oferind urmatoarele documente: Contract prestari servicii de transport moloz la groapa de gunoi; Documente ce dovedesc descarcarea molozului la groapa de gunoi, si nu in cele din urma, factura fiscala conform serviciilor prestate.

Astfel te poti bucura de planurile tale, fara nici o grija. Lasa totul la indemana profesionistilor si elibereaza-ti gandul de sintagma care te-a pus in dificultate: curatenie in stil romanesc, dar cum scapam de moloz  ?