De ce sa inchei contract cu o firma transport moloz

De ce sa inchei contract cu o firma transport moloz

De ce sa inchei contract cu o firma transport moloz

De ce sa inchei contract cu o firma transport moloz? Pentru ca asa te obliga legea! Persoanele fizice si cele juridice nu pot demara o constructie sau o renovare decat dupa ce au parafat un contract cu o societate de salubrizare. Pentru ca, numai pe baza acestui acord, poti obtine autorizatia de constructie. Tocmai de aceea, nu iti recomandam sa demarezi o reamenajare fara toate actele necesare pentru ca risti sanctiuni drastice din partea autoritatilor. Iar firma noastra este gata sa te ajute in aceasta problema! Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim nu ezita sa apelezi numarul din CONTACT. In randurile care urmeaza iti vom prezenta care sint avantajele care le ai dupa ce ai incheiat un contract cu o societate de transport si la ce te expui daca dai drumul unei renovari fara toate avizele.

De ce sa inchei contract cu o firma transport moloz? In primul rand, o astfel de societate te va ajuta cu debarasarea tuturor deseurilor care rezulta in urma unei constructii sau renovari. Conform intelegerii, angajatii firmei vor vei la tine acasa si vor ridica toti sacii cu moloz. Iar acestia vor ajunge direct la groapa de gunoi! Costul serviciului se va calcula in functie de volum, de distanta si de etaj. Legea prevede sa ai contract cu o firma de salubrizare tocmai din simpul motiv ca foarte multi romani prefera sa abandoneze molozul la ghena din spatele blocului, lucru interzis de lege. In plus, o firma de transport iti va evacua din casa si alte obiecte de care nu mai ai nevoie, nu doar molozul. Vrei sa scapi de vechiturile din apartament? Sau de canapeaua care s-a rupt? Poti beneficia, fara probleme, si de un serviciu de transport mobila.

De ce sa inchei contract cu o firma transport moloz in Bucuresti

De ce sa inchei contract cu o firma transport moloz? Pentru a evita o amenda din partea autoritatilor. Pentru ca daca este prins in momentul in care abandonezi sacii pe strada, risti o sanctiune financiara ce poate ajunge chiar si pana la 5.000 de lei. Crezi ca merita riscul? Noi sintem de parere ca nu! Molozul, vechiturile, perdelele, covoarele, linoleul, borcanele, parchetul deteriorat, etc. vor ajunge direct la groapa de gunoi. O firma de transport moloz te va scapa de toate obiectele din casa care nu iti mai sint de nici un folos. Efectueaza o renovarea doar cu autorizatie de constructie si vei fi mai linistit din toate punctele de vedere. Pentru ca angajatii firmei noastre vor face toata treaba in locul tau!

De ce sa inchei contract cu o firma transport moloz? Pentru ca asa este normal! Nu esti satisfacut de pretul pe care ti-l oferim? Nici o problema! Societatea noastra iti poate oferi posibilitatea sa achiti doar inchirierea utilitarei cu sofer! Insa, in acest caz, va trebui sa asiguri incarcarea molozului. Singur sau ajutat de un prieten sau de o ruda. Vei plati mai putin pentru serviciu! Cert este ca o firma noastra cauta, intotdeauna, o solutie care sa te multumeasca din toate punctele de vedere. Actionam in orice zona din Bucuresti! www.transportpe.net te va ajuta cu absolut tot ce ai nevoie!