Firma pentru ridicare moloz de la domiciliu

Ai zugravit sau ai schimbat gresia si faianta din apartamentul sau sediul companiei dumneavostra? Nu stii ce sa faci cu molozul? Firma noastra pentru ridicare moloz de la domiciliu iti sta acum la dispozitie de luni pana sambata, de la 8 la 20. Va vom pune la dispozitie muncitori pentru coborarea si incarcarea sacilor in utilitara, la preturi unice pentru Bucuresti. Nu ezita sa ne contactezi la numarul 0729 661 611! Vei ramane impresionat de calitatea serviciilor oferite pentru orice cantitate.

Firma pentru ridicare moloz de la domiciliu sau sediu firma

Firma pentru ridicare moloz de la domiciliu

Firma pentru ridicare moloz de la domiciliu

Va scapam de molozul de la domiciliu, materiale de constructie, gunoi rezultat din renovari sau redecorari, precum si de sparturile provenite in urma dotarii apartamentului dumneavoastra cu gresie si faianta. De asemenea, va punem la dispozitie muncitori care sa asigure coborarea sacilor cu moloz din apartament si depunerea acestora la groapa de gunoi. In stabilirea pretului, vom tine cont de cantitatea de moloz, etajul de unde trebuie luat, dar si de distanta. Iar firma noastra pentru ridicare moloz de la domiciliu este cea mai serioasa si prompta din domeniu. Contacteaza-ne si te vei convinge singur.

Nu conteaza cantitatea de moloz de care doriti sa scapati. Indiferent ca aveti cinci saci sau 50 de saci, noi sintem firma potrivita pentru ridicare moloz de la domiciliu. Pentru ca pe noi ne intereseaza doar sa fiti multumiti de calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Serviciul este asigurat cu masini speciale, iar daca molozul se afla intr-o curte tinem sa precizam faptul ca nu este nevoie de introducerea lui in saci. Muncitorii nostri il vor urca direct in masina. Daca doriti o firma pentru ridicare moloz de la domiciliu ati ajuns unde trebuie. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, iar in cel mai scurt timp va vom scapa de nedoritul moloz.

Pentru majoritatea celor care zugravesc cel mai costisitor lucru este scaparea de moloz. Particularii percep taxe uriase si nu o data ati auzit de la prieteni ca au fost „scuturati” de sume imense de diversi intermediari care s-au oferit sa le care molozul. Dupa care, dupa numai cateva minute, sa constati ca sacii cu moloz au ajuns in spatele blocului, spre stupefactia vecinilor. Acum ai ocazia sa faci totul legal, iar tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la o firma pentru ridicare moloz de la domiciliu profesionista. Iar noi sintem aceea! Va veti convinge in momentul in care veti apela la serviciile noastre.

Pentru transportarea sparturilor provenite in urma lucrarilor de zidarie este nevoie de un mijloc de transport adecvat. Iar firma noastra pentru ridicare moloz de la domiciliu dispune de camionete incapatoare, care sa permita un singur drum pana la groapa de gunoi. Trebuie doar sa ne sunati si sa ne precizati cati saci cu moloz detineti in apartament sau pe scara blocului. Va vom face un calcul, il vom comunica, dupa care ne ocupam noi de tot. Oferim servicii in toate sectoarele din Bucuresti, precum si in Ilfov. Totul in schimbul unei taxe rezonabile, de care veti fi cu siguranta multumit, vorba sintagmei „clientul nostru, stapanul nostru”. Nu ezitati sa ne contactati!