Greseli pe care sa le eviti cand renovezi

Greseli pe care sa le eviti cand renovezi

Greseli pe care sa le eviti cand renovezi

Renovarea unei locuinte necesita o foarte buna organizare. In primul rand, trebuie sa semnezi un contract cu o firma de salubritate care sa te scape de tot molozul. Pentru ca, in urma procesului, vor rezulta foarte multe resturi provenite din daramaturi, zugraveli, decopertare gresie si faianta, etc. De toata mizeria se va ocupa firma noastra. Iti vom asigura personal pentru incarcare si autoutilitare de 3.5 tone care sa transporte molozul in locurile special amenajate. Pentru a beneficia de un serviciu complet, trebuie sa suni la numarul de telefon afisat pe site si sa iti faci o programare. Ocazie cu care vei obtine si un pret. Iata mai jos o serie de greseli pe care sa le eviti cand renovezi. Actionam in orice zona din Bucuresti si Ilfov.

Greseli pe care sa le eviti cand renovezi o locuinta

Greseli pe care sa le eviti cand renovezi? Cel mai frustrant lucru este sa constati ca mobila pe care ai comandat-o nu se potriveste in sugragerie, dormitor sau bucatarie. O astfel de eroare poate fi eviata foarte simplu si nu iti rapeste din timp decat maximum cinci minute. Astfel, te sfatuim sa masori de doua ori spatiul inainte sa comanzi piesele de mobilier pentru a fi sigur ca dimensiunile sint corecte. In caz contrar, canapeaua, biblioteca, dulapurile sau mesele nu se vor potrivi in locuinta ta. Si vei plati sume impresionante de bani pe obiecte de care nu te poti folosi.

Alte greseli pe care sa le eviti cand renovezi? Foarte importanta este perioada in care te apuci sa zugravesti. Asa ca evita sa vopsesti peretii in conditii de umiditate ridicata. Vopseaua se va usca foarte greu si sint sanse mari ca renovarea sa nu iasa asa cum ti-ai dorit. In plus, trebuie sa iti planifici cum trebuie bugetul. Asta pentru ca, pe parcursul reamenajarii, pot aparea foarte multe cheltuieli neprevazute. Nu calcula niciodata exact cat te costa materiale de constructie, asa ca te sfatuim sa ai un buget care sa prevada si cheltuielile neasteptata care apar intotdeauna la o renovare.

Greseli pe care sa le eviti cand renovezi? Obtine toate aprobarile necesare! Nu te apuca niciodata sa darami un perete din interiorul apartamentului fara toate avizele. Intereseaza-te unde trebuie sa depui aceste cereri si apuca-te de renovarea doar dupa ce primeste acordul din partea autoritatilor. Altfel risti amenzi foarte mari! Foarte important este sa iti protejezi podeaua. Daca doresti sa zugravesti sufrageria sau dormitorul, asigura-te ca parchetul este protejat corespunzator de vopseaua ce ar putea pica pe el.

Foarte important este sa nu te zgarcesti in momentul in care cumperi materiale. Achizitioneaza gresie, faianta si parchet de calitate buna. Acelasi lucru este valabil si in cazul vopselelor, pensulelor si trafaleturilor. Evita, pe cat posibil, comiterea greselilor enumerate mai sus in cazul in care iti doresti ca renovarea sa decurga ca la carte. Foarte important este, de asemenea, sa nu angajezi mana de lucru ieftina doar din dorinta de a pune un ban deoparte. Cere familiei si prietenilor sa iti recomande profesionisti in domeniu, care au referinte bune.