Pot inchiria doar masina pentru transport moloz

Pot inchiria doar masina pentru transport moloz

Pot inchiria doar masina pentru transport moloz

Pot inchiria doar masina pentru transport moloz? Raspunsul este simplu: DA! Dar exista firme care asigura acest serviciu? Bineinteles! Iar noi sintem una dintre ele. Trebuie doar sa ne apelezi la numarul din CONTACT, sa ne spui ce cantitatea doresti sa duci la groapa de gunoi, iar societatea noastra iti va pune la dispozitie mijlocul de transport conform necesitatilor tale. Acesta este un serviciu partial si vei achita doar costul inchirierii masinii cu sofer. Situatie in care tu va trebui sa asiguri coborarea sacilor din apartament. Singur sau ajutat de o ruda sau de un prieten. Sintem dispusi sa iti oferim acest serviciu indiferent de zona din Capitala in care locuiesti. Un operator iti sta la dispozitie de luni pana duminica si iti va oferi toate informatiile pe care doresti sa le afli.

Pot inchiria doar masina pentru transport moloz Bucuresti?

Esti student si nu ai deloc posibilitati financiare peste medie. Totusi, ai reusit sa pui niste bani deoparte si esti gata sa iti renovezi garsoniera. Ai o anumita experienta in domeniu si esti hotarat sa treci de unul singur prin procesul de reamenajare. Toate bune si frumoase, dar ce vei face cu sacii de moloz care vor rezulta in urma renovarii? Un lucru e cert, nu-i poti abandona in spatele blocului. Daca vei fi prins de autoritati risti o amenda ce poate ajunge chiar si la 5.000 de lei si exact de asta nu ai nevoie acum. Intr-un final, ai ajuns la concluzia ca ai nevoie de ajutorul unei firme autorizate de transport moloz. Acestea ofera servicii complete, ce includ utilitara de 3.5 tone si personal pentru incarcare. Dar, din ratiuni financiare, vrei sa renunti la debarasatori. Pot inchiria doar masina pentru transport moloz? Categoric! Societatea noastra iti permite acest lucru! La fel ca si in cazul unui serviciu de transport mobila.

Pot inchiria doar masina pentru transport moloz? Da! Trebuie doar sa ne suni cu 24 de ore inainte si sa ne precizezi ce cantitatea vei avea de transportat la groapa de gunoi. Si, in functie de volum, iti vom inchiria o utilitara de 3.5 tone sau una de 4.5 tone. Aceasta va sosi in fata blocului in care locuiesti si va astepta ca tu sa urci sacii in remorca. Pentru ca manipularea sa mearga mai usor, iti recomandam ca greutatea unui sac sa nu depaseasca 40 de kilograme. Pentru acest serviciu, vei achita doar costul inchirierii masinii cu sofer, in care va fi inclusa si taxa la groapa de gunoi. Este drept, vei depune un efort considerabile, dar vei reusi sa pui niste bani deoparte odata ce ai renuntat la personalul de incarcare.

Pot inchiria doar masina pentru transport moloz? Bineinteles! De asemenea, cu utilitara mai putem efectua si un transport mobila veche. Pentru ca, nu este exclus, sa ai un dulapior rupt sau un fotoliu dezmembrat. Le poti urca si pe acestea in masina, iar noi le vom transporta la groapa de gunoi. Fara alte taxe suplimentare. Oferim servicii partiale si complete, in functie de posibilitatile materiale ale clientului. Sintem dispusi sa ajutam persoane fizice si persoane juridice indiferent de cantitatea pe care o au de transportat.