Aruncare moloz dupa renovare bucatarie

Aruncare moloz dupa renovare bucatarie

Aruncare moloz dupa renovare bucatarie

Daca intentionezi sa renovezi bucataria, iti recomandam sa elimini personal chiuveta, dulapurile si alte corpuri in cazul in care vrei sa faci economie. Iar noi vom ridica toate vechiturile si molozul care vor rezulta in urma procesului de modernizare. Vom interveni cu o utilitara de 3.5 tone si cu personal pentru incarcare. Vom curata spatiul in cel mai scurt timp posibil. Pretul se va stabili in functie de numarul de obiecte si de saci ce vor trebuie duse la groapa de gunoi. Ti se va comunica inca de la inceput si poate fi negociat daca il consideri exagerat. Mai jos, iti vom prezenta cateva sfaturi care sa te ajute sa dai jos pe cont propriu elementele din bucatarie fara prea mult stres.

Aruncare moloz dupa renovare bucatarie Bucuresti

Ai nevoie de un serviciu aruncare moloz dupa renovare bucatarie? In primul rand, va trebui sa opresti energia electrica si sa pui o bucata de banda peste intrerupatoare astfel incat nimeni sa nu le aprinda din greseala. Nu ai vrea sa fii electrocutat. Opreste apa si gazul din bucatarie. Intinde o prelata pe podea pentru a preveni zgarieturile si alte daune. Daca vei schimba pardoseala, nu-ti mai face griji. Acum este gata sa incepi sa elimini fiecare element din bucatarie. Foloseste un cutit pentru a indeparta siliconul din jurul chiuvetei, dupa care decupleaz-o de la tevile de apa calda si rece. Ridic-o puternic pentru a o scoate din locul in care a fost montata.

Cauti un serviciu aruncare moloz dupa renovare bucatarie Bucuresti? Scoate toate usile si sertarele din dulapuri. Daca ai de gand sa le reutilizezi in alta parte a casei sau sa le donezi in scopuri caritabile, eticheteaza fiecare usa si sertar astfel incat sa poata fi reasamblate. Pune suruburile si balamalele intr-o punga de plastic sigilata. Trage fiecare dulap din perete.

Daca ai o masina de spalat vase, scoate capaul frontal din partea de jos a obiectului pentru a expune cablajul. Asigura-te inca o data ca energia este inca oprita, dupa care scoate cutia electrica de la unitate. Desurubeaza piulitele de sarma si trage afara firele. Incepe cu firele verde, alb si apoi negru. Deconecteaza linia de scurgere si conducta de alimentare cu apa. Deschide usa elementului si scoate suruburile fixate de partea de dedesubt a blatului. Ridica picioarele folosind o cheie. Acum, linia de scurgere ar trebui sa iasa cu masina de spalat vase de sub chiuveta.

Ai nevoie de un serviciu aruncare moloz dupa renovare bucatarie? Depoziteaza toate elementele scoase intr-un loc ferit din locuinta. Sfatul nostru este ca procesul de zugravire sa il lasi in grija unui profesionist. Pe masura ce lucrarile avanseaza, ne poti contacta pentru a ridica molozul si obiectele de care nu mai ai nevoie. Toate vor fi transportate cu o utilitara de 3.5 tone la groapa de gunoi. Rugamintea noastra este sa ai grija ca greutatea fiecarui sac cu moloz sa de depaseasca 40 de kilograme pentru a fi mai usor de manipulat. Spatiul va ramane curat dupa plecarea noastra si te vei putea bucura de bucataria proaspat renovata.