Transport moloz cu personal incarcare

Transport moloz cu personal incarcare

Transport moloz cu personal incarcare

Sintem o firma care ofera servicii transport moloz cu personal incarcare dupa lucrari de constructii sau de renovare. Sintem gata sa actionam in orice zona din Bucuresti si din Ilfov. Suna acum la numarul de telefon din CONTACT pentru programare, ocazie cu care poti afla cat mai multe detalii despre ofertele pe care le-am pregatit. Iti vom asigura mijlocul de transport necesar si, bineinteles, baieti care sa faca toata treaba in locul tau. Pretul se va stabili in functie de cantitate, de etaj si de distanta pana la groapa de gunoi cu care avem contract. Retine ca acesta poate fi negociat in cazul in care il consideri exagerat! Iar daca situatia o impune, iti putem inchiria un container de 7 metri cubi pentru o perioada de pana la 4 zile. Nu ezita sa ne contactezi!

Transport moloz cu personal incarcare Bucuresti

Cu banii pe care i-ai castigat pe perioada in care ai muncit in strainatate, ai luat decizia sa iti renovezi casa cu etaj pe care o detii in Bucuresti. O alegere deosebit de inteleapta! Insa, inainte de a demara procesul, trebuie sa inchei un contract cu o firma de salubritate. Asta pentru ca autoritatile doresc sa evite situatiile urate cand sacii cu moloz sint abandonati in plina strada pentru ca persoana care a construit nu a avut dreptul sa ii duca la groapa de gunoi. Asa ca iti recomandam, cu maxima incredere, serviciile unei societati autorizate de transport moloz cu personal de incarcare. Iar noi sintem exact ceea ce cauti! Pentru ca firma noastra te va ajuta cu absolut tot ceea ce ai nevoie pe durata procesului de renovare al locuintei. Trebuie doar sa suni cu 24 de ore in avans pentru o programare. Apoi, poti lasa transportului molozului la groapa de gunoi in grija noastra.

Firma noastra ofera servicii de transport moloz cu personal incarcare. O echipa se va deplasa in casa ta si va evacua toti sacii cu moloz intr-o utilitara de 3.5 tone. Iar acestia vor ajunge, intr-un final, la groapa de gunoi. Daca tu vei incarca sacii, ai grija ca greutatea unuia sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru a putea fi manipulat mai usor. De asemenea, putem efectua noi procesul de incarcare, insa avem rugamintea sa ne pui la dispozitie mai multi saci de rafie. Cert este ca te vom ajuta indiferent daca ai de evacuat 10 sau 50 de saci. Lasa-i pe angajatii firmei noastre sa se ocupe de tot pentru ca, in numai cateva zeci de minute, tot molozul din casa ta va fi evacuat. Oferim solutii complete de transport moloz cu personal de incarcare.

Iar in cazul in care serviciul transport moloz cu utilitara de 3.5 tone nu este rentabil, iti putem inchiria un container de 7 metri cubi. Acesta va stationa in curtea casei tale de la 2 pana la 4 zile si poti depozita in el absolut orice deseu care nu este periculos pentru meciul inconjurator: bucati de gresie si faianta, pamant, nisip, bucati de perete, mizerie, resturi lemnoase, etc. Iar cand acesta va fi umplut, o echipa din firma noastra il va ridica, iar molozul va fi transportat la groapa de gunoi. Iar in cazul in care aveti nevoie, va putem oferi si servicii de transport mobila si mutari mobila.