Transport moloz dupa schimbare parchet

Transport moloz dupa schimbare parchet

Transport moloz dupa schimbare parchet

Ai nevoie de un serviciu de transport moloz dupa schimbare parchet? Atunci te afli pe site-ul potrivit! Firma noastra te va ajuta cu absolut tot ceea ce ai nevoie. Suna acum la numarul de telefon din contact pentru o programare, ocazie cu care poti afla mai multe informatii despre ofertele pe care le-am pregatit. Iti vom pune la dispozitie mijlocul de transport necesar si, la cerere, personal pentru incarcare. Pretul iti va fi comunicat inca de la inceput si se va calcula in functie de mai multi factori: cantitate, distanta pana la groapa de gunoi, etaj, etc. Iar daca esti angrenat intr-o lucrare mare, firma noastra iti poate inchiria un container de 7 metri cubi, pentru o perioada de cel mult 4 zile. La cerere iti mai putem asigura dube pentru transport de mobila veche. Nu ezita sa ne contactezi!

Transport moloz dupa schimbare parchet cu personal calificat Bucuresti

Cauti o firma care sa iti ofere un serviciu transport moloz dupa schimbare parchet? O renovare atrage, dupa sine, foarte, foarte mult moloz. Iar daca doresti sa inlocuiesti parchetul, trebuie sa fii pregatit din toate punctele de vedere. In primul rand, trebuie sa inchei un contract cu o firma de salubrizare, conform legilor in vigoare, care sa te scape de toata mizeria. Doar nu o sa abandonezi bucatile de parchet pe strada pentru ca risti o amenda ce poate ajunge si pana la 5.000 de lei daca esti prins de autoritati. Dupa ce ai facut asta, alege un meserias care sa iti monteze parchetul. Pentru ca de moloz se va ocupa firma noastra! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne suni cu 24 de ore in avans pentru o programare. Insa daca este vorba de o urgenta te vom ajuta chiar si in aceeasi zi.

Iti putem oferi un serviciu complet sau partial de transport moloz dupa schimbare parchet. Daca vei opta pentru prima varianta, nu va trebui sa faci absolut nimic. Pentru ca noi ne vom ocupa de tot! O echipa se va deplasa la apartamentul tau si va incarca in saci de rafie tot molozul, toate bucatile de parchet de care nu mai ai nevoie. Acestea vor fi transportate pe scari sau cu liftul, in asa fel incat sa nu incurcam circulatia in bloc, intr-o utilitara de 3.5 tone. In numai cateva minute, apartamentul tau va fi curatat total de tot molozul rezultat in urma schimbarii parchetului. Vom repeta aceasta operatiune ori de cate ori va fi nevoie, pana in momentul in care termini cu renovarea. Oferim, de asemenea, servicii de transport moloz dupa zugravire si transport mobila veche la groapa de gunoi.

Ai nevoie de un serviciu ieftin de transport moloz dupa schimbare parchet? Nici o problema! Firma noastra te va ajuta si de aceasta data, pentru ca iti va asigura un serviciu partial. Asta inseamna ca vei plati doar pentru inchirierea utilitare de 3.5 tone cu sofer, caz in care va trebui sa incarci singur tot molozul in masina. Vei depune ceva efort, insa, la final, vei pune un ban deoparte. Oferim solutii complete de transport moloz si transport mobila veche la groapa de gunoi indiferent cantitate.