Transport moloz la saci Militari

Transport moloz la saci Militari

Transport moloz la saci Militari

Ai nevoie de un serviciu transport moloz la saci Militari? Atunci te afli pe site-ul care trebuie! Pentru ca firma noastra te va ajuta cu absolut tot ce ai nevoie daca, tocmai, ai efectuat o lucrare de constructie sau renovare. Iti vom pune la dispozitie un serviciu complet (mijloc de transport, sofer, personal pentru incarcare) la un pret care se va negocia cu tine inca de la primul apel telefonic. Vom raspunde pozitiv solicitarii tale daca esti din Bucuresti sau zonele limitrofe si te vom ajuta indiferent de cantitate. De asemenea, daca esti angrenat intr-o lucrare mare, iti putem asigura inchirierea unui container de 7 metri cubi intre 2 si 4 zile. Dar, pentru mai multe detalii, un operator iti sta la dispozitie de luni pana duminica, la numarul din CONTACT.

Transport moloz la saci Militari cu utilitare

Ai cumparat un apartament cu doua camere in Militari si ai decis sa il renovezi. Ai angajat o firma profesionista care sa il reamenajeze, insa aceasta nu iti asigura si transportul molozului. Motiv pentru care este cazul sa apelezi cu incredere la societatea noastra, care ofera servicii profesioniste de transport moloz dupa decopertat gresie si faianta si nu numai. Tu trebuie doar sa ne suni si sa iti faci o programare cu 24 de ore inainte. A doua zi, o echipa se va deplasa la locuinta ta si va evacua toti sacii cu moloz. Atentie, insa! Greutatea unuia nu trebuie sa depaseasca 40 de kilograme pentru a putea fi mai usor de manipulat. Sacii vor fi urcati intr-o utilitara de 3.5 tone si transportati direct la groapa de gunoi. Tu nu va trebuie sa faci absolut nimic!

Oferim servicii transport moloz la saci Militari la preturi mici. Acestea se stabilesc in functie de numarul sacilor, de etaj si de distanta pana la groapa de gunoi. De asemenea, este foarte important daca blocul are sau nu lift. Asta in cazul in care nu locuiesti la parter. Ti-am precizat ca greutatea unui sac nu trebuie sa depaseasca 40 de kilograme. Daca nu ai cu ce sa aproximezi, nu este nici o problema. Pentru ca angajatii nostri pot veni la tine in locuinta si sa incarce singuri sacii cu moloz. Tu trebuie doar sa ne pui la dispozitie mai multi saci de rafie. Vom evacua din apartamentul tau absolut toate lucrurile de care nu mai ai nevoie, nu doar molozul. Ai nevoie de un serviciu transport mobila veche la groapa de gunoi? Te vom ajuta!

Iar daca doresti sa faci economie, iti puteam asigura un serviciu partial. Asta inseamna ca iti vom inchiria utilitara de 3.5 tone cu sofer, situatie in care tu va trebuie sa urci sacii cu moloz in masina. De unul singur sau ajutat de o ruda sau de un prieten. Este numai si numai alegerea ta. Firma noastra ofera servicii transport moloz la saci Militari care sint accesibile oricui. Cunosti un amic care a demarat constructia unei cladiri? Este perfect! Pe el il vom ajuta cu un container de 7 metri cubi! Iar daca va fi cazul, chiar si cu un serviciu transport nisip! Acesta va stationa in fata lucrarii pana cand va fi umplut, dupa care noi il vom transporta la groapa de gunoi.