Ce nisip folosesc pentru sapa?

Ce nisip folosesc pentru sapa

Ce nisip folosesc pentru sapa

Ai nevoie de o sapa, in grosime de 5-8 centrimetri? Va prezentam o reteta care nu a dat niciodata gres, recomandata cu caldura de specialistii firmei noastre. Va prezentam sculele de care aveti nevoie, precum si modul de lucru. Mare atentie! Trebuie sa respectati intocmai urmatorii pasi. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0729 661 611.

Ce nisip folosesc pentru sapa uscata?

Pentru a realiza o sapa uscata ai nevoie de galeti goale, indreptar, sfoara, bucati de lemn, furtun de nivel, lopeti, cancioc, mistrie si un furtun cu stropitoare. Iar ca materiale ai nevoie de saci de ciment, folie de plastic, nisip (granulatie 0-3 milimetri), plase, polistiren si apa. De asemenea, sint necesari cel putin doi muncitori care sa invarta materialul si sa il aduca in galeti la turnare. Bineinteles, este nevoie si de un profesionist care sa stie sa toarne sapa. Si acum sa inceapa treaba! Se da nivelul cu furtunul cu apa pe tot etajul ca sa afli grosimea sapei. Incerci sa faci o mediere a grosimei (sapa sa aibe minim 5cm grosime si maxim 10cm). Marchezi pe fiecare perete, in cateva locuri, nivelul sapei.

Este obligatoriu ca suprafata de turnat sa fie curata, dupa care se armeaza sapa cu plasa achizitionata pentru a obtine o rezisenta foarte mare. Peste folia de plastic se pune polistirenul, dupa care plasa. Este recomandat sa se utilizeze distantieri. Procedura nu este complicata, insa este nevoie de o atentie sporita. Este foarte important ca nisipul folosit la realizarea sapei sa fie curat. Sapa are rol de umplere pentru astuparea denivelarilor si este utilizata ca suport pentru parchet, gresie sau mocheta. Foarte important! Sapa nu trebuie realizata atunci cand temperatura din incapere este de sub cinci grade Celsius. Daca acest lucru s-ar intampla, materialele ar fi folosite in zadar pentru ca suprafata nu ar mai deveni neteda.