Cum transport pietris la domiciliu

Cum transport pietris la domiciliu

Cum transport pietris la domiciliu

Cum transport pietris la domiciliu? Foarte simplu! Cu ajutorul firmei noastre, care iti pune la dispozitie toate mijloacele de transport necesare. Dispunem autobascule de 3 metri cubi, personal pentru incarcare si descarcare, totul la un pret redus. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611! Efectuam curse in orice zona a Bucurestiului, indiferent de cantitatea pe care doresti sa o transporti.

Pietrisul este o roca sedimentara cu dimensiunile cuprinse intre 2 mm si circa 70 mm, care este folosit ca agregat in prepararea betoanelor, ca material de pietruire a drumurilor, etc. Se foloseste cu precadere pentru lucrarile de constructii. Cum transport pietris la domiciliu? Cu ajutorul basculelor de 3 metri cubi pe care le avem in parcul auto de care dispune firma noastra. In plus, la cerere, iti putem pune la dispozitie si containere. Asiguram transport nisip si pietris in fiecare sector al Capitalei. Nu ezita sa ne contactezi pentru a afla de ofertele avantajoase pe care le-am pregatit pentru tine.

Cum transport pietris la domiciliu cu bascula

Cum transport pietris la domiciliu? In cazul in care vei avea de transportat o cantitate mai mica, nu este absolut nici o problema. Comenzile se fac in aceeasi zi sau cu 24 de ore inainte. Pietrisul (8-16 mm), piatra mare (15-30 mm) si refuzulul de ciur (25-60 mm) vor ajunge rapid la destinatie in cazul in care apelezi la serviciile specialistilor din firma noastra. In acest fel, constructiile in care te-ai angrenat vor fi efectuate ca la carte. Mijloacele de transport de care dispunem sint de ultima generatie, astfel ca serviciilor de transport si livrare pietris vor decurge ca la carte. Si, in cel mai scurt timp, te vei putea apuca de treaba.

Cum transport pietris la domiciliu? Tine cont ca, la cerere, iti putem asigura si personal pentru incarcare si descarcare. Angajatii nostri vor urca pietrisul in autobascula si il vor da jos la destinatie. Bineinteles, in cazul in care te vei descurca si singur, noi iti punem vom inchiria doar mijlocul de transport si un sofer. Transport si livrare pietris oriunde in Bucuresti. Lasa aceasta operatiune in grija noastra. Vei ramane surprins de calitatea serviciilor pe care le oferim. Experienta noastra se acumuleaza inca din 2007 si sintem dispusi sa iti asiguram orice fel de timp de transport. Tu trebuie doar sa ne spui despre ce cantitate este vorba! Pretul este negociabil si difera in functie de numarul de curse pe care il va efectua autobascula.

Nu uita! Oferim servicii transport si livrare pietris, insa te scapam si de molozul rezultat in urma constructiilor. Transport moloz de la orice adresa din Bucuresti. Noi vom ridica sacii si ii vom arunca direct la groapa de gunoi. Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0729 661 611. Avem pregatite super oferte pentru tine! Livram piatra la metru cub oriunde, la preturi avantajoase. Lasa toate aceste operatiuni in seama noastra. Personalul de care dispunem la firma este prompt, gata sa va rezolve orice problema in materie de transport. Iti punem la dispozitie utilitare de mica si mare capacitate, autobascule, utilitare platforma (neacoperite), dube si containere, dar si personal pentru incarcare si descarcare. De asemenea, la cerere, mai putem asigura si servicii de transport si mutari mobila.